VINO TOUR 2017.

Objavljeno: Ponedjeljak, 29. svibnja 2017.

VINO TOUR 2017.
BICIKLISTIČKIM KLUBOVIMA I ZALJUBLJENICIMA U BICIKLIZAM

 VINO TOUR - Biciklijada skrivenim putevima ribnjaka Končanica

Pozivamo zaljubljenike u biciklizam, očuvanu prirodu, fotografiranje da nam se pridruže na ovogodišnju biciklijadu VINO TOUR – biciklijada skrivenim putevima ribnjaka Končanica koja će krenuti iz Daruvara pa sve do Ribnjaka Končanica u bike razgled najstarijih ribnjaka u Hrvatskoj.
 Ruta biciklijade je jedinstvena po tome što se vozi na relaciji koja je inače zatvorena za javnost stoga je to jedinstvena prilika zaljubljenicima u prirodu i biciklizam upoznati skriveni dio naše destinacije odnosno Ribnjaka Končanica.
Biciklijada će se održati dana 4. lipnja 2017. godine s početkom u 10,00 sati, a planiran završetak je u 13,00 sati.
Specifikacija rute: Kreće se s Trga kralja Tomislava u Daruvaru u 10,00 sati, zatim se ide prema Ljudevit Selu, Daruvarskom Brestovcu i Stražancu (15 km). U Stražancu se ulazi u Ribnjake Končanica, zajednički obilazak ribnjaka biciklom koji obiluju bogatom florom i faunom koja je karakteristična za ovo podneblje (cca 10 km).
Oko 13,00 sati je planiran dolazak na Sportski ribnjak Končanica na kojem je uređeno odmorište za sve posjetitelje, a za sve sudionike biciklijade će biti organiziran besplatan ručak u organizaciji Ribnjačarstva Končanica (piće se plaća).Od Daruvara do Stražanca vozi se po asfaltu, a dio rute koji se vozi oko ribnjaka je makadam i zemljani put te se ne preporuča uporaba cestovnih bicikala.
Napomene za sve sudionike: Vožnja je na vlastitu odgovornost, uz poštivanje prometnih propisa. Organizator ne snosi eventualnu štetu po zdravlje i imovinu sudionika.    Za osobe mlađe od 16 godina obavezna je uporaba kacige, a za djecu do 12 godina obavezna je pratnja punoljetne osobe.
Prijaviti se na bicikljadu možete putem e-maila turizam@daruvar.hr ili putem telefona 043/331-382, kotizacije za biciklijadu nema. Prijave na biciklijadu do 31.5.2017. godine. Veselimo se vašem dolasku u velikome broju, a za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.